IJsfonteinen-act en losse ijsfonteinen

IJsfonteinen-act

 

IJsfonteinen, de inmiddels overbekende ‘vuurspuitertjes’ waar prachtige sterretjes uitkomen, worden onder andere veel gebruikt in de horeca.

 

Als iemand jarig is worden ze bijvoorbeeld gezet op een ijsje of taart. Vaak wordt erbij gezongen en het feest is compleet. En niet alleen het feestgezelschap geniet ervan, ook andere gasten zie je kijken. Soms zingen ze zelfs spontaan mee.

 

Eén ijsfontein doet duidelijk al heel veel, wat te bedenken als er meerdere tegelijk ontbranden? Een mogelijkheid die er nu is!

 

Wij hebben namelijk een unieke ‘ijsfonteinbak’ ontwikkeld waar 11 ijsfonteinen in één keer op afstand kunnen worden aangestoken. Het resultaat is verbluffend. Helemaal wanneer je er een act van maakt.

 

Voorbeeld act:

 

Voor de opening van een buffet of start van een feest komt iemand aanlopen met een *ijsfonteinfakkel, zegt een paar woorden en wijst dan met de fakkel naar de ijsfonteinbak. (*Houder met één ijsfontein)

 

Iemand anders (verdekt opgesteld) drukt dan op de knop van de afstandbediening en alle fonteinen in de ijsfonteinbak ontbranden. Een schitterde zee van vuursterretjes dansen in de lucht.

 

Tip: Om deze act nog meer kracht bij te zetten kan je natuurlijk passende muziek opzetten.

Succes verzekerd bij bijvoorbeeld:

 

  • Verjaardag

  • Huwelijksjubileum en andere jubilea

  • Bruiloft

  • Prijsuitreiking

  • Opening buffet

  • Bedrijfs- of product-presentatie

 

Huur nu onze ijsfonteinbak

 

De speciale ijsfonteinbak voor deze prachtige ijsfontein-act kan bij ons worden gehuurd. Uiteraard zorgen wij dat deze is geprepareerd en geven wij een duidelijk uitleg over de werking.

 

Meer weten? Neem gerust contact op!

 

Aansprakelijkheid

 

Zowel bij losse verkoop van ijsfonteinen als gebruik van de ijsfonteinenbak is afnemer/opdrachtgever geheel zelf verantwoordelijk.

IJsfonteinen

Naast onze speciale ijsfonteinen-act verkopen wij ijsfonteinen ook los. De ijsfonteinen die wij verkopen zijn van zeer goede kwaliteit en extra veilig verpakt.

 

Verzending: IJsfonteinen mogen niet verstuurd worden. Wel kunnen we ze brengen naar afhaalpunten in Wassenaar e.o..

 

Let op: Wij hebben i.v.m. wetgeving een zeer beperkte voorraad. Daarom is tijdig bestellen raadzaam.

 

Vuurwerk categorie 1 (F1): Lees onderaan deze pagina de aansprakelijkheid en waarschuwing.

 

Prijzen: IJsfontein met brandduur van circa 55 seconden. Kleur: Zilver

  • Prijs   5 stuks: €   9,95

  • Prijs 10 stuks: € 14,95

 

 

Vuurwerk categorie 1 (F1)

 

IJsfonteinen vallen onder vuurwerk categorie 1. (F1) Dat wil zeggen dat ijsfonteinen gebruikt mogen worden door particulieren, het gehele jaar door en ook geschikt zijn voor gebruik binnenshuis.

 

Waarschuwing:

 

Wat nogal eens onderschat wordt, ook categorie 1 vuurwerk is en blijft vuurwerk. Oftewel vuur!

 

Bij verkeerd gebruik kan er brand ontstaan. Kijk daarom goed uit bij het ontsteken en houdt de ijsfonteinen buiten bereik van jonge kinderen.

 

(Wettelijk is het ontsteken van categorie 1 vuurwerk vanaf 12 jaar toegestaan, echter wij raden aan dit uitsluitend onder ouderlijk toezicht te laten doen.)

 

Aansprakelijkheid

 

Zowel bij losse verkoop van ijsfonteinen als gebruik van de ijsfonteinen-act is afnemer/opdrachtgever geheel zelf verantwoordelijk.